Palvelut


 • Illustration

  Suunnittelu

  Teemme rakennussuunnittelua pieniin ja isompiin kohteisiin. Teemme rakennuslupasuunnitelmat ja -kuvat sekä rakennesuunnitelmat kaikenkokoisiin kohteisiin. Hoidamme tarvittaessa puolestasi koko rakennuslupaprosessin suunnittelusta luvan myöntämiseen saakka. Meiltä saa myös rakentamisen ja projektien valvonta-, työnjohto- ja vastaavan mestarin palveluita sekä projektinjohto-palveluita vankalla ammattitaidolla. Kauttamme on käytössäsi myös laaja yhteistyökumppaniverkosto erityisen vaativiin hankkeisiin.  Kysy rohkeasti palveluitamme.

 • Illustration

  Teollisuuspalvelut

  Suoritamme tehdasalueen ja rakennusten kunnossapitoa sekä huoltoa. Voimme palvella teitä joustavasti, ja löydämme sopivan henkilön juuri teidän tarpeisiinne.

 • Illustration

  Rakentaminen

  Rakennamme vankalla ammattitaidolla, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Suoritamme monipuolisesti kaiken puu- ja betonirakentamisen sekä niihin liittyvät maanrakennustyöt. Oma henkilöstömme on ammattitaitoista, ja meillä on myös kattava yhteistyökumppaniverkosto.
  Meiltä saa myös rakentamisen ja projektien valvonta-, työnjohto- ja vastaavan mestarin palveluita sekä projektinjohto-palveluita. Työn- ja projektinjohdon hoidamme aina itse vankalla ammattitaidolla.

 • Illustration

  Piharakentaminen

  Meillä on ammattitaito ja osaaminen tehdä erilaiset kivityöt perustuksista työn laadukkaaseen viimeistelyyn. Rakennamme myös tarvitsemanne terassit, muurit, aidat ja erilliset piharakennukset. Avainasioita meille ovat työn ja rakentamisen laatu, kestävyys ja asiakaslähtöisyys.

 • Illustration

  Remontointi

  Olemme joustava, osaava rakennusliike, ja palvelemme teitä kaikenkokoisissa töissä.
  Asunto-osakeyhtiöille suoritamme remontointia sekä tuntihinnalla että kokonaisurakoilla. Lähetä meille rohkeasti tarjouspyyntösi, niin olemme teihin yhteydessä.
  Meillä on vankka kokemus myös yksityisasuntojen remontoinnista, modernisoinnista sekä laajennuksista. Olemme viimevuosina suunnitelleet ja laajentaneet asuintiloja remontoimalla kylmiä ullakkotiloja lämpimiksi, nykyaikaisiki asuintiloiksi.

 • Illustration

  Työnjohto/Projektien johtaminen

  Tarjoamme työnjohto- ja projektinjohto-palveluita sekä yksityissektorille että teollisuuteen. Palveluihimme kuuluvat vastaavan mestarin tehtävät, teollisuusrakentamisen ja tuotantolaitosten rakentamisen johtaminen, valvonta ja suunnittelu.